Dagens Youtube, Yiruma – River Flows in You!

Att piano är ett fint instrument kan nog alla skåla på, men det är faktiskt inte ofta som jag dyker på kompositörer som jag kan sätta mig ner och verkligen njuta av, förens nu då Yiruma har fingrat sig in i mitt annars ganska kritiska men ack så kärleksfulla hjärta.

Yiruma är en koreansk kompositör som är väldigt känd över hela Asien men även i England och i övriga Europa för den delen. Han har gjort en rad stora låtar genom åren, Kiss the Rain, Maybe och den som jag gillar allra mest River Flows in You, och den låt som jag faktiskt bjuder på här nedan. Är du intresserad av Yiruma så kan du kolla in hans MySpace.

Vad tycker ni om piano, och framförallt Yiruma?

yiruma

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Publicerad den 26 Maj 2009, Musik
Skriven av
Kommentarer (3 st)
 • Kenshiin 26 maj, 2009, 20:29

  Aldrig hört talas om han förut, men är för den delen inte insatt i detta ämne. Det där var då onekligen en riktigt bra låt!

  Svara
 • Mihomi 31 maj, 2009, 16:54

  Jag känner till hans musik och har hört många av hans låtar. Kiss the rain är min favorit! Han är en så jäkla duktig pianist!!!

  Svara
 • Aviva 7 november, 2009, 10:16

  hittade honom på youtube för ca ett år sen och sen dess har jag drogat många av hans låtar på min iPod :) de är värkligen fina allihoppa ^^

  Svara
Lämna en kommentar