Iknow, kanske hjälper det dig lite i dina japanska studier?

Jag såg på ”oujichan‘s” blogg att han skrev om detta verktyg och jag tänkte att jag bara måste nämna något om det även jag. Iknow är en hemsida där du kan träna och bli bättre på din japanska, och är du i från Japan bli bättre på din engelska. Sidan är väldigt enkelt och mycket roligt uppbyggd, där du efter dina kunskaper inom japanskan kan sätta upp egna mål och sedan studera via deras hemsida. Allt är väldigt smidigt och snyggt gjort och något som även en nybörjare kan använda. Det bästa är att sidan har en community funktion, så det är väldigt enkelt att träffa nya vänner, som strävar efter samma mål som du, att bemästra det japanska språket.

Att registrera sig är gratis, och att studera via deras hemsida är väldigt roligt och underhållande då man får poäng efter hur bra det går. Jag hade väntat på att någon sån här sida skulle dyka upp, och det här verkar verkligen vara riktigt roligt. Sidan är fortfarande i Beta fasen, men vad gör de, allt verkar riktigt, riktigt bra.

Om du blir medlem lägg då till mig som vän, jag heter Akaa :-)

Andra åsikter om , , , , , , ,

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Publicerad den 21 Okt 2008, Blandat
Skriven av
Kommentarer (3 st)
 • Thai Nguyen 21 oktober, 2008, 11:37

  YES!! Äntligen… även om jag inte tror att sidan slår läroböcker. I vilket fall blir det en nöje att ta en närmare titt på det hela när jag kommer hem. :P

  Svara
 • Andre Lindholm 21 oktober, 2008, 12:10

  Sidan är väldigt bra, och jag tror du kommer bli häpen över hur mycket material och träning som finns där. :-)

  Svara
 • Alexander 21 oktober, 2008, 13:20

  Mycket intressant sida det! Kommer definitivt hjälpa mig med mina studier ^^

  Svara
Lämna en kommentar