Super Adventure med Go! Go! Nihon

Är du intresserad av att besöka Japan och uppleva landet i dess prakt och följa med på en resa genom Tokyo där du både får öva på dina färdigheter i Japanska och att teckna manga? Då har Go! Go! Nihon det perfekta paketet just för dig.

Go! Go! Nihon som vi skrivit om tidigare har i dagarna lanserat ett äventyrspaket där du under två veckor får uppleva så mycket av Tokyo som du bara kan. Är du intresserad och vill läsa mer av vad du kan uppleva så kan ni besöka Go! Go! Nihons hemsida för mer information om detta. Priset för dessa två veckor ligger på 195 000 yen, vilket motsvarar ungefär 16 000 svenska kronor.

En fantastisk möjlighet för dig som sparat lite extra pengar och är på jakt efter äventyr, och är Japan ditt favoritland har Go! Go! Nihon allt planerat för dig!

Man har även passat på att göra en episk video för denna resa!

Att tillägga är också det att Go! Go! Nihon från och med idag 27/7 öppnar upp portarna för sin nybörjarkurs i japanska på sitt Stockholmskontor lett av deras praktikant Chihiro Kawabata. John på Go! Go! Nihon beskriver kursen kort:

Det kommer vara en kurs för att kunna ta sig fram och klara sig under sin första resa i Japan, survival japanese helt enkelt.

Första lektionen är gratis, så läser du detta idag passa på att kontakta Go! Go! Nihon för mer information!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Publicerad den 27 Jul 2011, Japan & Mode
Skriven av
Kommentarer (3 st)
 • Faxi-chan 27 juli, 2011, 20:06

  Har tyvärr varken tid eller pengar att följa med på resan, annars hade det självklart varit helt awesome.

  Svara
 • Angel 31 juli, 2011, 22:21

  Åh!~♥ Det hade jag mer än gärna velat! :D Men inte heller jag har pengar eller tid just nu… =_= Men man får hoppas att det kommer fler tillfällen. :) Det är min dröm att få åka dit en dag.

  Svara
 • Recoil 3 augusti, 2011, 09:04

  Hade man varit rik, så… :)

  Svara
Lämna en kommentar