Tre romantiska Visual Novels till PSP

Famitsu.com har nyligen gått ut med nyheten om att det kommer släppas tre nya romantiska visual novels till PSP. Spelen det handlar om är:

Memories off 6~T-wave~- ett spel som är planerat till 28 mars och kommer kosta runt 500:- Det andra spelet ut är Like Life Every Hour, ett spel som är desamma som dök upp till PS2 och PC tidigare. Sist men inte minst är det Little Busters Converted Edition som kommer att få sig en PSP remake.

Ytterligare tre anledningar varför jag gråter blod varenda gång jag tänker tanken på att jag faktiskt inte äger en PSP och kan ta del av alla de fantastiska spel som faktiskt dyker upp till de små spelkonsolerna. Jag ska inte säga att jag vet mycket om dessa tre spel, men likväl intresserar de mig. Känner ni att ni vill läsa lite mer om spelen och vad de handlar om kan ni surfa över till Akibanana.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Publicerad den 6 Mar 2009, Anime
Skriven av
Kommentarer (3 st)
 • Donut 6 mars, 2009, 17:36

  Visual Novels brukar tyvärr dock inte komma på engelska, så du får verkligen hoppas på utbildningen. Finns ju Fan-subs av många kända spel speciellt Key’s Air, Kanon, Clannad och även Type Moons lir.

  Svara
 • HB 6 mars, 2009, 20:14

  Fate/Stay Night och Tsukihime vet jag om har fan översatts till PC.

  Men Clannad, Kanon och Air? Visste jag inte om.

  Visual novels kommer tyvärr aldrig att komma hit på engelska. Finns ingen marknad för de. Framför allt då dessa PSP versioner är all-age versionerna.

  Missförstå mig rätt, skulle gärna köpa Clannad till PSP bara det vore på engelska.

  Svara
Lämna en kommentar